post

Huisregels

Om het festival zo goed mogelijk te laten verlopen heeft ArteGanza Festival Worldmusic een aantal huisregels opgesteld. Bij het betreden van het evenemententerrein ga je akkoord met de huisregels van het festival.

Entree
Polsbandjes dienen gedurende het gehele bezoek aan ArteGanza Festival Worldmusic om de pols te worden gedragen. Ieder is verantwoordelijk voor zijn of haar polsbandje. ArteGanza Festival Worldmusic verstrekt bij verlies geen nieuwe polsbandjes.

Legitimatie
Op verzoek van (beveiligings-)personeel dien je je te kunnen legitimeren. Indien je geen geldige legitimatie kunt overhandigen wordt je de toegang tot het ArteGanza Festival Worldmusic ontzegd. Onder een geldig legitimatiebewijs wordt verstaan een paspoort, Nederlandse Identiteitskaart of een Nederlands rijbewijs.

Opvolgen aanwijzingen en instructies
Aanwijzingen en instructies van het (beveiligings-)personeel dienen direct opgevolgd te worden. Bij verdenking van een op het festivalterrein verboden feit mag de aanwezige beveiliging fouilleren. Het weigeren van een controle heeft tot gevolg dat de toegang tot het evenement zal worden ontzegd.

Het is verboden om het festivalterrein met het volgende te betreden
Softdrugs, harddrugs, etenswaren, (alcoholische) dranken, glaswerk, (plastic) flessen, blikjes, vlaggen, stokken, paraplu’s, wandelstokken (medische krukken en hulpmiddelen uitgezonderd), (huis)dieren, spandoeken, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek-, vuur- of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid of welzijn van de bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, spuitbussen, verstuivers, vuurwerk, vloeistoffen, fakkels, vervoersmiddelen, professionele video-, audio-, opname-, en fotoapparatuur (hieronder wordt niet verstaan digitale compactcamera’s en mobiele telefoons met een camera/foto functie). Neem bij twijfel contact op met ArteGanza Festival Worldmusic via info@arteganza.nl

Onder invloed
Het is verboden het evenemententerrein onder invloed van drank en/of drugs te betreden. Indien dit wordt geconstateerd, zal je de toegang worden geweigerd/ontzegd.

Drugs
Het is verboden om op het evenemententerrein drugs te gebruiken of te bezitten. Bij constatering hiervan zal je van het evenemententerrein worden verwijderd. Hier wordt dan ook streng op toegezien.

Handel en verkoop
Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het evenemententerrein en de parkeerterreinen handelswaren te verkopen of te koop aan te bieden.

Promotionele activiteiten
Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het evenemententerrein en de parkeerterreinen flyers te verspreiden, posters en/of banners op te hangen of andersoortige promotionele activiteiten te verrichten.

Voorwerpen en objecten
Het is verboden om podia, tenten, bomen, bouwwerken, hekken of andere objecten op het festivalterrein te beklimmen. Tevens is het niet toegestaan voorwerpen en/of objecten van het festivalterrein mee te nemen.

Video-, foto- en geluidsopnamen
Indien je video-, foto- en geluidsopnamen wilt maken op het evenemententerrein wordt er verwacht dat je voorafgaand met de evenementenorganisatie contact hebt opgenomen en toestemming hebt vergaard.
Een ieder die het evenemententerrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.

Geluidsniveau
Op het evenemententerrein en of in de beschikbare ruimtes voor het evenement zal versterkte muziek ten gehore gebracht worden. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige nadelige gevolgen die hierdoor eventueel kunnen optreden aan het gehoor. De organisatie adviseert om af en toe een rustige ruimte op te zoeken zodat je oren wat rust kunnen krijgen. Het dragen van oordopjes wordt geadviseerd om gehoorschade te voorkomen.

Programma
Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet door gaan van een of meer acts kunnen entreekaarten niet worden geretourneerd. Getracht zal worden een vervangend programma aan te bieden.

Eigen risico

Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. De organisatie van het ArteGanza Festival Worldmusic, de Stichting ArteGanza en de door haar ingezette medewerkers, assistenten en vrijwilligers zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan tijdens en ten gevolge van het festival.

Parkeren/rijwielstalling
Fietsen en voertuigen dienen op de daarvoor aangewezen plaatsen geparkeerd te worden. Indien je je hier niet aan houdt loop je het risico dat je voertuig wordt verwijderd en/of je wordt beboet. Instructies van de eventuele verkeersbegeleiders dienen opgevolgd te worden.

Overige situaties in situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.

 

BIJ HET NIET NALEVEN VAN DE HUISREGELS ZAL DE TOEGANG WORDEN GEWEIGERD/ONTZEGD. INDIEN DE TOEGANG WORDT GEWEIGERD/ONTZEGD DIEN JE DIRECT HET EVENEMENTENTERREIN TE VERLATEN.