post

Speciale dank aan

Het ArteGanza Festival Worldmusic 2012 heeft werkelijk gebruik gemaakt van noaberschap. Samen met Podium De Kelder, de Loods van Thijs en Marisja, Zeep Architecten en Zandfoort aan de Eem  wordt gewerkt aan het slagen van het multidisciplinaire kunsten festival met wereldmuziek, community art, kunst, cultuur, muziekworkshops, dans-clinics, lezingen en world cinema. Iedereen draagt zijn steentje bij.Podium De Kelder is de ‘partner in crime’ en heeft veel mogelijk gemaakt.

Naast hun steun aan de organisatie stellen ze hun ruimtes open als huiskamer voor artiesten en zijn gastheer van de muziekworkshops. Als extra ontvangen ze de feestgangers tot in de late uurtjes tijdens de ArteGanza Afterparty, Binnen hun geluiddichte muren wordt de muziek niet de spelbreker voor de andere buren rondom het Oliemolenkwartier. De Loods van Thijs en Marisja wordt 22 september de dansstudio voor de ArteGanza Academy dans-clinics. De ruimte van Zeep Architecten is het auditorium voor de lezingen en in Zandfoort aan de Eem is zaterdag vanaf 15.00 uur de Amersfoortse premiere van de Arabische film ‘La source des Femmes”.Samen staan we sterk en kunnen we bergen verzetten. ArteGanza dankt deze partners voor hun gastvrijheid inzet en naoberschap.

Speciale samenwerking:
De komst van de Group Camèlèon is mede mogelijk gemaakt door het Agentschap van Kunst en Cultuur van de Republiek Algerije, AARC. In het kader van de promotie en aandacht voor de vijftigste verjaardag van de Republiek Algerije hebben veel artiesten de gelegenheid en steun gekregen zich te laten zien in het buitenland. ArteGanza is blij dat zij mede door  deze steun de musici die samen de Group Camèlèon vormen kunnen presenteren op het ArteGanza Festival Worldmusic 2012.

Wij danken alle subsidiegevers, sponsoren, donateurs, partners en vrijwilligers voor hun bijdrage.