post

Informatie

Waar en wanneer
In het weekend van 24 & 25 juni in het ICOON Theater naast het winkelcentrum vathorst. Leeghwater 1-3, 3825 MR Amersfoort.

Auto: Met de auto is ICOONtheater bereikbaar vanaf de snelwegen:

A1: afslag 13 Amersfoort-Noord: Je rijdt dan Vathorst in via de ringweg in de wijk: de Boule­vard. De Boulevard brengt je zowel links- als rechtsom naar ICOONtheater. Bij rotonde 8 (staat op de rotonde aangegeven) zie je het gebouw ICOON staan.

A28, afslag 8a Vathorst: Je rijdt dan op een parallelweg langs de snelweg. Aan het einde, bij de driesprong met stoplichten, sla je rechtsaf richting rotonde 8. Bij rotonde 8 (staat op de rotonde aangegeven) zie je het gebouw ICOON staan.

Parkeren
U kunt gratis parkeren rondom winkelcentrum Vathorst. Voor alternatieve parkeermogelijkheden volgt u de bewegwijzering van ArteGanza Festival. Er zijn wel een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig dus houd hier rekening mee!

Openbaar vervoer
U kunt vanaf station Amersfoort zowel per bus als met de trein naar het festivalterrein reizen. Met stadsbus lijn 3 richting Amersfoort Vathorst stapt u uit bij de halte Damespolder. U kunt ook reizen met lijn 5, u stapt dan uit bij station Vathorst. Met de trein reist u van Amersfoort centraal in 7 minuten naar Vathorst. Treinstation Amersfoort Vathorst ligt op 3 minuten loopafstand van de festivallokatie. Gebruik onderaan de pagina de NS reisplanner om uw vertrek en aankomst tijden te genereren.

Met de fiets
ArteGanza Festival Wereldmuziek is ook goed per fiets te bereiken. Uw fiets kunt u stallen bij het winkelcentrum of in de extra geplaatste fietsenrekken rondom het festivalterrein.

Geld nodig?
Aangezien het festival in de directe omgeving van winkelcentrum Vathorst ligt zijn er een 2 tal pinautomaten aanwezig. De ING heeft een pin mogelijkheid naast de bruna op de Croquis en de Rabobank zit aan de buitenzijde van het winkelcentrum op de Wouda.

Eten en drinken
Alle drank wordt verkocht met speciale festival munten die je op het terrein kunt kopen. Al het eten kun je afrekenen in euro’s.

Taxi
Wanneer u gebruik wil maken van een taxi kunt u bellen met:
Bestax (033) 476 57 65
Taxi Boute (033) 258 88 49
Taxi Keistad (06) 16 01 01 01