post

AMSUP biedt via ArteGanza een podium voor Algerijnse groep

AMERSFOORT – Het nieuwe culturele seizoen start op zaterdag 15 september met AMSUP. Een groots spektakel in De Flint dat begint in de Theaterzaal (inmiddels uitverkocht) en daarna verder gaat met diverse grote en kleine acts door het hele gebouw. Vanaf 21.15 uur treedt onder andere de Algerijnse groep Cameleon op in de Stadszaal.

De jonge Algerijnse leden van de groep Cameleon komen uit het roerige gebied van de Maghreb met als buurlanden Tunesië en Libië. Ze maken verfrissende muziek die vrijheid en muzikale onafhankelijk uitstraalt. In een smeltkroes van invloeden ingepakt in de ritmes en kleuren van de Algerijnse muziek wordt echte pure nieuwe muziek geboren. Muziek die diverse stijlen met elkaar vermengd en zich toch houdt aan het spel en de regels die gelden binnen de verschillende muziek families.
Deze groep muzikanten presenteert zich op 15 september vanaf ca. 21.00 uur op het podium in de Stadszaal als bijdrage van ArteGanza. Op het ArteGanza Festival Worldmusic 2012 krijgen zij een bijzondere plaats als internationale band met een eigen geluid.

Kaarten
Kaarten voor het AMSUP programma vanaf 21.15 uur kosten € 5,00 en zijn 24 uur per dag te koop via www.amsup.nl, waar ook de laatste info over het totale programma is te vinden. De opbrengst van de avond gaat volledig naar het goede doel: Stichting Leergeld.

Speak Your Mind

*