post

AMSUP Cultureel seizoen start met stadsfeest!

Terwijl het theaterseizoen 2011-2012 nog maar net is afgelopen en de zomerfestivals losbarsten, bereidt De Flint samen met diverse culturele partijen een openingsfeest voor. Op zaterdag 15 september start het nieuwe culturele seizoen met AMSUP. Een openingsprogramma met o.a. Paul de Leeuw, Miss Montreal, en nog veel meer.

Op zaterdag 15 september trekt een bonte stoet aan artiesten voorbij op de openingsavond van het nieuwe culturele seizoen. Theatermaker Patrick Nederkoorn presenteert het openingsprogramma in de theaterzaal van 20.15 tot ca 21.15 uur. Hij maakte voorstellingen voor De Parade en festival Boulevard en werkte onder andere samen met ‘De Bloeiende Maagden’.

Vanaf 21.15 uur zijn er diverse grote en kleine acts door het hele gebouw van

De Flint. Het plezierdichtersfestival ‘Spot op de Kei’, kampvuurconcerten en bijdrages van De Lieve Vrouw, Podium De Kelder, SPOFFIN, MILES Amersfoort, Rabobank Amersfoort Jazz, Dias Latinos, Scholen in de Kunst, Arteganza en de Amersfoortse Musea.

Het wordt een groots spektakel met bekende artiesten en jong talent! Laat je verrassen en maak de aftrap van het nieuwe seizoen live mee. Zorg dat je kunt zeggen: IK WAS ERBIJ! De komende weken zal het programma steeds verder bekend worden gemaakt via de krant, Facebook en Twitter.

Kaarten

De toegangsprijs voor dit stadsfeest is vanaf 21.15 uur € 5,00. Dat bedrag gaat volledig naar het goede doel: Stichting Leergeld.

(het openingsprogramma om 20.15 is bijna uitverkocht)

Kaarten zijn 24 uur per dag te koop via www.amsup.nl

 

Speak Your Mind

*