post

Kunst van Aziz Bekkaoui voor Amersfoort

Zaterdag 22 september kan heel Amersfoort genieten van het unieke kunstwerk dat Aziz Bekkaoui speciaal voor de ArteGanza Parade maakt. Het wordt een spannend moment als het wordt onthuld bij de stier op De Kamp om 12.30 uur. Dan kunnen we het allemaal zelf zien. Vanaf dat moment is dit kunstwerk de kern van de ArteGanza Parade op haar tocht dwars door het centrum van Amersfoort naar het Oliemolenkwartier waar op het Eemplein het ArteGanza Festival Worldmusic 2012 plaatsvindt.

Deze kleurige, wervelende en wonderlijke straat parade is de verpersoonlijking van de multiculturele, multidisciplinaire en laagdrempelige feesten die ArteGanza organiseert. Het kunstwerk van Aziz samen met de feestelijke muziek en acrobatiek van de Indiaase Jaipur Maharadja Brass Band nodigen alle Amersfoorters uit zich aan te sluiten en deel te nemen aan deze optocht. Deelname aan deze ArteGanza Parade betekent je hullen in een special door Aziz Bekkaoui ontworpen cape. Dit geeft je tevens gratis toegang tot het festival tijdens de aankomst van de optocht op het festival terrein. Deelname aan de Parade betekent dus een unieke vrijkaart voor het ArteGanza Festival Worldmusic 2012.

Mis deze optocht niet u kunt onderweg aansluiten en u aanmelden voor een vanĀ  die unieke capes van Aziz en gratis toegang tot het festival. Houdt u zaterdag en zondag vrij voor dit bijzondere muziek festival en laat u verleiden door de wereldmuziek, de feestelijke sfeer en de grote diversiteit aan optredens, workshops en activiteiten en laat u verrassen door de variatie aan producten, informatie, hapjes en drankjes die op het festival terrein worden aangeboden.

Kom zaterdag 22 september naar de ArteGanza Parade in het centrum en blijf daarna op dit bijzondere ArteGanza Festival Worldmusic 2012.

Speak Your Mind

*