post

La Primavera brengt Andalusie naar Amersfoort en opent het ArteGanza Festival Worldmusic 2012

De openingsavond van het ArteGanza Festival Worldmusic 2012 wordt weer een verrassing van dans en muziek die u niet onberoerd zal laten. ArteGanza heeft de flamenco danseres Mascha Meijman en haar groep La Primavera kunnen boeken voor de start van het festival. ArteGanza heeft met La Primavera een volwaardig alternatief gevonden om het feest met overeenkomende verve en Spaanse klanken op te starten.

La Primavera brengt onvervalste flamenco, gedanst door dansers die pendelen tussen Sevilla en Utrecht. Zij dansen traditionele flamenco en brengen ook flamenco variaties in een modern jasje. Zij laten zich inspireren door de voortdurende ontwikkelingen in de bakermat van deze dans en muziekstijl in Sevilla, Granada en het zuiden van Spanje.

U krijgt een mengeling van virtuoze gitaarmuziek, poëzie, betoverende flamenco en vurig voetenwerk te zien. Ritmisch, explosief en intens.

Dit mag u niet missen. Zorg dat u ook vrijdagavond 21 september aanwezig bent op het Eemplein bij de opening van het driedaagse ArteGanza Festival Worldmusic dat Amersfoort weer op zijn kop zet.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en kijk regelmatig op de website www.arteganza.nl  Bestel ook nu al digitaal een toegangsbewijs.

Speak Your Mind

*