post

Loop mee met de ArteGanza Parade Amersfoort

Zaterdag 22 september is er een grote straatparade gepland die van de stier bij de Kamp naar het Festival terrein op het Eemplein loopt. Daar vindt het ArteGanza Festival WorldMusic 2012 plaats. Een festival dat zich laat kennen als een feest van diversiteit en wereldmuziek uit alle windstreken.

Deze ArteGanza Parade wordt vormgegeven door Aziz Bekkaoui, de inmiddels internationaal bekende Nederlandse  modeman vormgever, performance-specialist en kunstenaar. Samen met de Indiase Jaipur Maharadja Brass Band houdt hij een sprankelend, wervelend en zinderende optocht door Amersfoort.

Wij zijn op zoek naar ruim 100 enthousiaste mensen van 10 tot 80 die mee willen lopen in deze kleurrijke stoet. Zij zijn de kern van de optocht en dragen speciale capes ontworpen door Aziz Bekkaoui. Alle vooraf aangemelde deelnemers krijgen deze cape gratis en hebben als VRIJWILLIGERS voor de ArteGanza Parade op vertoon van het door de organisatie verstrekt polsbandje, op zaterdag 22 september van 13.oo uur tot 24.oo uur VRIJ TOEGANG tot het ArteGanza Festival Worldmusic 2012.

GEEF U OP ALS DEELNEMER AAN DE PARADE

Mail  naar info@arteganza.nl onder vermelding deelname aan PARADE, vergeet uw naam en contactgegevens niet.

Houdt u vast de volgende data vrij in uw agenda 21, 22 en 23 september 2012 en kom de 22ste naar de Stier bij de kamp waar de parade 12.oo uur vertrekt  en rond 13.30 uur op het festivalterrein aankomt. Loop mee het terrein op en geniet van het ArteGanza Festival Worldmusic 2012.

Trackbacks

  1. […] staat een grote straatparade op het programma die om 12.00 uur van de Stier bij de Kamp vertrekt en rond 13.30 uur op het […]

Speak Your Mind

*