post

Senza Tempo wint de Talentscout Amersfoort

Amersfoort, 5 juni 2001, ArteGanza Talentscout Amersfoort.

De groep Senza Tempo wint met hun originele muzikale aanpak de trofee van het ArteGanza Talentscout en krijgt een optreden op het Arteganza Festival 2011. In het ICOONtheater was zaterdagavond een spetterende show met fantastische optredens van de 9 finalisten. De sfeer was zinderend. Iedereen, publiek en artiesten ging ervoor. In afwachting van het jurybesluit hebben deze artiesten een swingende jamsessie gegeven voor een enthousiast publiek dat zeker niet voor niets gekomen is. Kwaliteit en originaliteit in muziek voerde de boventoon. De jury had de moeilijke taak met de selectie van zoveel talent.

De stem van Maia Brons was bijzonder, het optreden van de band Woodstock was veel beter dan in de voorrondes. Ruszczynski verraste met een nieuw nummer en Fee en Roos hadden een bijzondere act. Sandra zong en Nikolaï speelde met zijn akoestische bluesgitaar de sterren van de hemel. McLoco bracht samen met McAklaz een rap die er mocht zijn. Senza Tempo brachten een formidabel nummer  en Dirty Napkinz sloten met een leuk optreden de competitie af en verdoezelde met professionele koelbloedigheid het breuk van een van hun gitaarsnaren.

En de winnaars waren naast Senza Tempo als tweede Nikolaï met zijn virtuoze en originele blues en McLoco en McAklaz als derde. Alle deelnemers waren prijzenswaardig maar de jury heeft vooral originaliteit en creativiteit de doorslag laten geven. De 2e en 3e prijs is de gelegenheid op het festval één nummer te spelen, maar Senza Tempo zien wij terug op het ArteGanza Festival Wereldmuziek op 25 juni in Vathorst met een eigen optreden van diverse nummers. Proficiat.

Kom allemaal naar het ArteGanza Festival Wereldmuziekfestival eind juni. Kom kijken naar deze talenten en overtuig uzelf. Amerfoort got Talent. Volgend jaar is er weer een Talentscout Amersfoort.

Speak Your Mind

*