post

Talentscout Amersfoort is een succes

24 individuele zangers, duo’s, trio’s en bandjes hebben zich aangemeld voor de Talentscout Amersfoort. We hebben twee volle avonden met verrassend muzikale bijdragen, van klassieke ijle zang tot harde rock. Swingende gospels en pittige rap ondersteund door akoestische gitaar. En echte rock bands en groove sounds. Kortom een heel scala aan muziekvormen passeren straks de revue.

Zaterdag 21 mei start in De Kamers de eerste selectieronde met o.a. Michel een rappende gitarist en Sandra met een franse chanson van Celine Dion, Mona zingt een cover van Lady GaGa en Judith Hooijer gospels en verder Pinar, Simone & Amanda, Fee & Roos, Nikolai, Arian, Hans en Maija. Die avond zijn er twee duo’s en verder allemaal solisten die zich van hun beste kant zullen laten zien. Zorg dat u op de tribune zit in De Kamers en meebeslist wie naar de finale mag.

Zondag 29 mei staan er 6 bandjes met heel goede muziek in Podium De Kelder. Woodstock, Senza Tempo, One by One, Ruszczynski en Cherry Flavoured treden op, maar ook Dirty Napkins, die ook strijdt voor de Utrechtse popprijs. Zij weten 22 mei of zij daar in de finale staan. Verder zijn er Double JJ, spannende gospelrappers die het opnemen tegen MC Loco en MC Aklaz terwijl er ook nog Sanouk en Bloemhof komen en A3 (Adrie Hasenbos)
een singer songwriter die zichzelf op gitaar begeleidt. Rocker Randi Nadim ook bekend als Histiriya komt ook alleen. Zij laten u schrikken, verwonderen en genieten.

Kom allemaal kijken en luisteren en doe mee met de publieksjury. U heeft ook invloed op de uiteindelijke uitslag.

Zaterdag 4 juni komen de besten samen op het podium van het ICOON Theater om te strijden om de nieuwe wisseltrofee van ArteGanza Talentscout Amersfoort en krijgen de kans een plek op het podium van de zomerfestivals te bemachtigen.

De kaarten voor de voorrondes koop je aan de kassa van De Kamers en van Podium De Kelder. Voor de finale zijn de kaarten verkrijgbaar bij het ICOONtheater. Je kunt ook kaarten reserveren bij de verschillende theaters. De kaarten kosten: € 5.00.

Ben je huurder van de Alliantie? Dan krijg je 50% korting op toegangskaarten. Reserveer via e-mail: amersfoort@de-alliantie.nl Vermeld in het onderwerp ‘Talentscout’ en je naam en adres. Het laatste nieuws over deelnemers en jury vindt u op www.talentscoutamersfoort.nl

Tot ziens in De Kamers, Podium de Kelder of het Icoon Theater.
Zorg dat je erbij bent!